SPOT DEPO

Spotovi raspoređeni po izvođačima

Kas

Budi moja slatka djevojka

Budi moja slatka djevojka

Album: -

Redatelj: Marko Zeljković

Scenarij i kamera: Marko Zeljković
Režija: Marko Zeljković / Vladimir Andrić
Djevojke u spotu: Dijana Šimanović, Lea Liović, Dina Liović, Dina Vojnović, Sara Lustig, Iva Đelagić, Nora Dimter
Specijalni gost: pas Monti

Nemoj reći ni riječ

Nemoj reći ni riječ

Album: Slušaj mene, nema greške

Redatelj: Marko Zeljković Zeljo

U novom spotu sastava Kas glavnu je ulogu imala Ivana Gudelj, glumica Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku i kći legendarnog Hajdukovca Ivana Gudelja. Uz Ivanu Gudelj u spotu za pjesmu Nemoj reći ni riječ nastupili su njezini kolege glumci Aljoša Čepl i Goran Smoljanović.
Prema scenariju Dražena Bočkaja i pod redateljskom palicom Marka Zeljkovića - Zelje u spotu se izmjenjuju hladne scene na otvorenom i vruće iz interijera.
„Što god radim, savjetujem se s roditeljima. Zajedno smo prokomentirali scenarij i podržali su me u prihvaćanju uloge. Zadovoljni su i konačnim rezultatom. Sviđaju im se i spot i pjesma“, kazala je Ivana Gudelj, crvenokosa ljepotica koja uspješno niže glumačke uspjehe.

Sve dok mi dopustiš

Sve dok mi dopustiš

Album: -

Redatelj: -

Tamburaški sastav Kas iz Osijeka predstavioje spot za pjesmu 'Sve dok mi dopustiš' koju su izveli na ovogodišnjem Festivalu graševine i pjesme u Kutjevu. Autori pjesme su Dušan Bačić i Uršula Tolj, dok su za aranžman zaslužni Željko Nikolin i Hrvoje Juzbašić.

Tamburaški sastav Kas osnovan je u ožujku 2009. godine sa sjedištem u Osijeku. Želja za napretkom i uživanjem u kvalitetnoj tamburaškoj glazbi okupila je šest tamburaša koji su nakon godina poznanstva i sviranja u drugim sastavima odlučili krenuti zajedno i ostvariti postavljene ciljeve. Momci koji su godinama pekli tamburaški zanat konačno su se stopili u jedan tamburaški sastav i rekli: "E, to je to!"

U snovima me voliš više

U snovima me voliš više

Album: -

Redatelj: Dražen Bočkaj

Tamburaški sastav Kas snimio je spot za pjesmu 'U snovima me voliš više'. Pjesmu je napisala Uršula Tolj, uglazbio ju je Damir Bačić, dok su za aranžman zaslužni Hrvoje Juzbašić i Željko Nikolin.

Videospot je sniman na lokacijama u Osijeku i bližoj okolici, a dobra atmosfera koju su vješto prenijeli u sam spot rezultat je višetjednog snimanja i želje da prikažu kako izgleda svakodnevica jednog tamburaškog sastava koji uživa u glazbi, putovanjima i druženjima. Scenarist i redatelj spota je Dražen Bočkaj, dok je snimanje i video obrada djelo Exitus produkcije.

Ono što ovaj spot čini još zanimljivijim su gošće iz Tamburaškog sastava Garavuše čija je uloga bila potpuno drugačija od svega što su djevojke do sada radile.

Video: Exitus produkcija, 2013.
Scenarij i režija: Dražen Bočkaj
Gošće: Tamburaški sastav Garavuše

K